Kerkblad

De hervormde gemeente en de gereformeerde kerken te

Zwijndrecht (Bethelkerk en Develhof) geven gezamenlijk

het kerkblad "Hervormd en Gereformeerd Zwijndrecht" uit.

Bezorglijn: (078) 619 42 77

Bereikbaar op vrijdag van 20.00 tot 21.30 uur.

Het blad dient uiterlijk vrijdag om 20.00 uur bezorgd te zijn.

Aanmelden als abonnee

De abonnementsprijs voor 2019 is € 28,00 per jaar bij vooruitbetaling van dit bedrag via een doorlopende machtiging voor incasso-opdrachten. Via een rekening is de abonnementsprijs voor 2019 € 31,00 per jaar.

Als u buiten Zwijndrecht of Hendrik-Ido-Ambacht woont, worden er portokosten in rekening gebracht. Op jaarbasis is dit € 60,00 extra.

De minimale contractperiode is één jaar en abonnementen worden stilzwijgend telkens met drie maanden verlengd. Er geldt één maand opzegtermijn.

Kerkblad

De hervormde gemeente en de gereformeerde

kerken te Zwijndrecht (Bethelkerk en Develhof)

geven gezamenlijk het kerkblad "Hervormd en

Gereformeerd Zwijndrecht" uit.

Bezorglijn: (078) 619 42 77

Bereikbaar op vrijdag van 20.00 tot 21.30 uur.

Het blad dient uiterlijk vrijdag om 20.00 uur

bezorgd te zijn.

Kerkblad

De hervormde gemeente en de gereformeerde kerken te Zwijndrecht (Bethelkerk en Develhof) geven gezamenlijk het kerkblad "Hervormd en Gereformeerd Zwijndrecht" uit.

Bezorglijn: (078) 619 42 77

Bereikbaar op vrijdag van 20.00 tot 21.30 uur.  Het blad dient uiterlijk vrijdag om 20.00 uur bezorgd te zijn.